تدروس ادهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز چهارشنبه اعلام کردند که مرکزی جهانی برای پیش بینی و شناسایی بیماری های واگیردار در برلین تشکیل خواهد شد.
سازمان جهانی بهداشت در گزارشی که روز گذشته (سه شنبه) منتشر شد، اعلام کرد: موارد مرگ و میر مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان که برای مدت شش هفته کاهش پیدا کرده بود متوقف شده است. همچنین برای چهارمین هفته متوالی روند افزایشی موارد ابتلا ادامه دارد.
سازمان جهانی بهداشت روز جمعه ۱۲ مارس پس از انتشار اخباری مبنی بر توقف استفاده از واکسن آسترازنکا در چند کشور عمدتا اروپایی اعلام کرد که هیچ دلیلی برای توقف استفاده از این واکسن وجود ندارد.
وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه در 13ماه گذشته که درگیر مدیریت کووید19 هستیم، ارتباطات بسیار خوبی با سازمان جهانی بهداشت داشته ایم. الان نزدیک به یکسال از گزارش اولین موارد کووید19 در کشور ما می گذرد و حداقل یک ماه قبل از آن و زمان اعلام بیماری در ووهان، خودمان را برای مدیریت بیماری آماده می کردیم.
مدیر بخش اروپای سازمان جهانی بهداشت روز جمعه ۵ فوریه، با ابراز نگرانی از شیوع گونههای جهشیافته ویروس کرونا، خواستار اتحاد کشورهای اروپایی بهمنظور تسریع روند واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ و آغاز تقسیم واکسن با کشورهای فقیر شد.
یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت با استقبال از تولید واکسن کرونا توسط محققان کشورمان خاطر نشان کرد که این سازمان بیصبرانه منتظر مشاهده نتایج آزمایشهای بالینی این دستاورد بزرگ ایرانی است.
رئیس سازمان جهانی بهداشت با اعلام قرنطینه خود به دلیل تماس با یک فرد کرونایی، تأکید کرد: شکستن زنجیره ویروس کرونا فقط از طریق رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی امکان پذیر است.
کشورهای اروپایی با یادآوری نقایص بیشمار در کار سازمان جهانی بهداشت در تجربه کرونا، خواستار دادن اختیارات بیشتر به این سازمان برای تحقیق مستقل در مورد شیوع بیماریها و اجبار کشورها به دادن اطلاعات بیشتر در این زمینه شدند.
براساس آمارهای مراکز معتبر، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان روز یکشنبه به ۴۳ میلیون و سه هزار نفر رسیده است. سرعت شیوع کرونا در اروپا و آمریکا تشدید شده است.
رئیس بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت روز پنجشنبه گفت: شرایط کرونایی بسیار سختی را پیش رو داریم. روند افزایشی موارد ابتلا در این ماه باید بهعنوان زنگ خطر برای همه تلقی شود.
نهاد بهداشتی سازمان ملل میگوید که نمیتوان زمان دقیق پایان همهگیری ویروس کرونا را بیان کرد اما تصور بر این است که در دو سال آینده این بیماری تحت کنترل قرار خواهد گرفت.
وزیر بهداشت گفت: غربالگری کرونا در ایران یکی از دستاوردهای بزرگ کشور بود که توانستیم در مرحله اول 78 میلیون و در مرحله دوم 22 میلیون نفر را به عنوان یک مدل موفق جهانی، غربالگری کنیم. ایران کشوری بود که پیر و جوان، فقیر و غنی و حتی اتباع بیگانه را به صورت رایگان درمان کرد.
سازمان بینالمللی کیفیت هوا (AirVisual) فهرست آلودهترین شهرهای جهان در سال ۲۰۱۹ را منتشر کرده است. پکن با اتخاذ تدابیر محیط زیستی برای اولین بار از جمع ۲۰۰ شهر نخست فهرست خارج شده است.